Mikalas universum

Jag heter Mikala Klein och jag är den lyckliga mamman till de två katterna Monty och Molly. Båda katterna har ett kromosomfel som gör att de ser annorlunda ut än de flesta andra katter. Det har gjort dem till en stor hit bland kattälskare i hela världen med över 1 miljon följare på sociala medier. Deras berömmelse har jag använt till att sprida budskapet att höja kattens status, så att vi får en värld med glada katter.

Jag är inte veterinär och har ingen djurutbildning, så detta är endast kunskap och erfarenheter från mitt eget liv med katter och om du är minsta osäker på om din katt är sjuk, ska du alltid kontakta en veterinär.

Därför skall du mäta din katts blodtryck

Hej vänner! I detta blogginlägg vill jag prata om hur viktigt det är att du får din äldre katts blodtryck kontrollerat, varje gång du besöker veterinären. Jag är inte själv veterinär, men jag har erfarenhet...

Lyckas med introduktionen av en ny katt

Hej vänner! I detta blogginlägg vill jag beskriva det bästa sättet att introducera en ny katt i familjen. Jag har sammanfört flera katter under mitt liv, senast var det Monty och Molly 2018. Jag hoppas...

Den bästa starten för din nya katt

Hej vänner! I detta blogginlägg vill jag berätta om hur du ger din nya katt den allra bästa starten i livet i dess nya hem hos dig. Jag har adopterat flera katter, arbetat på ett...

När monty fick diabetes grät jag

Hej vänner, Jag heter Mikala och jag är matte till de två katterna Monty och Molly, som båda är födda med en kromosomavvikelse. 2014 blev Monty av en händelse viral på nätet och sedan dess...

  VÄLKOMMEN TILL VÅRT KATTHEM

  SKA DIN KATT TILL VETERINÄREN? – TRICKS

  VAD ÄR EN KATTHÄLSOKONTROLL?

  TRE GODA RÅD FÖR ATT DIN KATT SKA MÅ BRA

  HISTORIEN BAKOM MONTY OCH MOLLY

  För två år sedan adopterades katten Monty av Michael Bjørn och hans flickvän Mikala Klein. Michael var inte så förtjust i början, men det utvecklades snabbt till ett kärleksförhållande mellan kattägaren och katten. Sedan fick de lillasystern Molly, som blev en del av familjen i Herfølge. Äventyret har utvecklats till ett drömkattboende, över 1 miljon följare på sociala medier samt en webbshop.

  Boehringer Ingelheim Animal Health | Box 467 | 201 24 Malmö | www.vetportal.se | Data Privacy